Compromís per Carcaixent ha dissenyat una aplicació per a pàgina web i telefonia mòbil amb la finalitat d’oferir, en temps real, els resultats de l’escrutini de les eleccions locals. Es podrà accedir des de la pàgina web https://eleccions.compromiscarcaixent.com/ Actualment, ja es poden veure els resultats de les passades eleccions del 2015. A partir de les 20.00 h del 26 de maig, al tall que acabe el recompte de cadascuna de les 29 meses electorals, s’afegiren els resultats a l’aplicació. La gent interessada podrà seguir l’evolució a través de qualsevol dispositiu pc o mòbil.

El programa que s’ha dissenyat ofereix gràfics animats sobre l’escrutini general, distribuïts per circumscripció i per meses electorals. També es poden consultar les candidatures dels set partits que es presenten a les eleccions municipals junt a una comparativa amb els resultats de les eleccions de 2015. En acabar l’escrutini quedaran publicats els resultats i quines seran les persones que formaran la nova Corporació municipal.

Estes són les quartes eleccions municipals en què Compromís publica els resultats de les eleccions locals en temps real. Esta iniciativa completa l’aposta ferma que té Compromís per Carcaixent amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació, com s’ha demostrat al llarg d’esta legislatura amb iniciatives com la creació d’una app municipal, la implantanció de l’administració electrònica o la millora de la informació a la ciutadania des del consistori, bé des de la web de l’Ajuntament de Carcaixent o a través de les xarxes socials.