Compromís per Carcaixent presenta la campanya Fes-te un café amb Enric. Es tracta d’una nova visita als barris de Carcaixent i altres nuclis de població com: Cogullada i la Barraca d’Aigües Vives.

En este reunions, obertes a la participació de tot el veïnat, es presentarà la candidatura i l’equip de persones que acompanyaran Enric Casassús. També s’exposaran algunes propostes del programa electoral.

Però, sobretot, serviran per escoltar i parlar amb la gent sobre les seues inquietuds, els problemes de cada barri i les queixes i suggeriments que plantegen.

La  gent que vulga fer-se un café amb Enric pot acudir, a partir de les 19.30 hores als locals següents:

  • Dimarts, 11 d’abril – Associació de Veïns dels Quatre Camins
  • Dijous, 13 d’abril – Associació de Veïns de les Barraques
  • Dimarts, 18 d’abril – Associació de Veïns de Santa Bàrbara
  • Dimecres, 19 d’abril – Associació de Veïns de la Barraca d’Aigües Vives
  • Dimarts, 25 d’abril – Associació de Veïns de la Muntanyeta
  • Dimecres, 26 d’abril – Associació de Veïns de Cogullada

Segons explica Enric Casassús, candidat a l’alcaldia per Compromís: “tal com fem en Compromís des de fa molts anys, tornem novament als barris de Carcaixent, a Cogullada i també la Barraca d’Aigües Vives. Ho férem en l’oposició, ho hem fet des del govern. I ara també ho farà el nou equip de Compromís que es presenta a les eleccions. Volem sentar-nos en una mateixa taula, fer-nos un café amb tota aquella gent que vulga i, sobretot, escoltar-vos”.